Главная Luxe jets in de etalage tijdens Russische air show
Business Legal Consultancy - это голландский веб-сайт, который формирует маркетинговое и коммуникационное расширение партнеров этого веб-сайта для предоставления комплексных и профессиональных юридических и деловых услуг как голландским, так и международным клиентам.

Luxe jets in de etalage tijdens Russische air show

20 сентября 2008
MOSKOU - Op de luchthaven Moskou Domodedovo is donderdag (31 juli) het luchtvaartevenement 'Russian Business and General Aviation - 2008' begonnen. De Russische Air Show biedt fabrikanten van kleine vliegtuigen en zakenjets de mogelijkheid hun producten te slijten aan een interessant publiek. In Rusland neemt met aantal miljonairs met enkele tienduizenden per jaar toe.

Naast de enorme groei van het aantal miljonairs in Rusland neemt ook de populariteit van zakenjetverhuurders toe. Zakendoen tijdens de show is erg makkelijk: het maken van proefvluchten behoort te de mogelijkheden en alle getoonde modellen zijn direct te koop, aldus de organisatie.

De initiatiefnemer van de beurs is de Russian National Business Aviation Association (NBAA). Meer dan veertig bedrijven uit acht verschillende landen doen aan het evenement mee.

Ook aanwezig op de show is Action Aviation, de Europese distributeur van de Sino Swearingen SJ30 business jet. Vorige maand werd bekend dat de Arabische investeerder Emivest een belang van tachtig procent heeft genomen in het Amerikaanse Sino Swearingen Aircraft Corporation (SSAC), de bouwer van de SJ30. De ontwikkeling en productie van dit vliegtuig, met 885 kilometer per uur de snelste kleine zakenjet, heeft door geldgebrek veel vertraging opgelopen.

De Russian Business and General Aviation - 2008 duurt tot en met 3 augustus. De laatste twee dagen van de beurs zijn bedoeld voor het ‘gewone’ publiek.

Bron: http://www.luchtvaartnieuws.nl/news/?id=27066

↑Новости↑
Юридические и бизнес услуги в Нидерландах – Юристы и адвокаты в Голландии
Адрес компании:
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam
The Netherlands
Тел:
+31 (0) 203 697 652
Факс:
+31 (0) 453 700 324
Top